Fenerbahçe HDI Sigorta 0 – Galatasaray HDI Sigorta 3

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi 4. hafta mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti.

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 4. haftasında Galatasaray HDI Sigorta ile karşı karşıya geldi, Fenerbahçe HDI Sigorta mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılamayı; Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay takip etti.

Fenerbahçe HDI Sigorta, 2-8 Kasım #LösemiliÇocuklarHaftası dolayısıyla lösemi hastalığına farkındalık yaratmak için Galatasaray HDI Sigorta maçı öncesi sahaya maske ve “yaşasın lösemili çocuklar” pankartıyla çıktı. 

Mariusz Sordyl yönetimindeki Ekibimiz maça; Ulaş Kıyak, Salvador Hidalgo, Emre Batur, Oğuzhan Karasu, Wouter Ter Maat, Thibault Rossard ve libero Ahmet Karataş ile başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette, teknik molaya 8-12 önde giden taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Mola dönüşünde istediği oyunu sergileyemeyen Takımız, farkın açılmasına engel olamadı(9-15). Fenerbahçe HDI Sigorta’nın 3-0’lık serisi ise rakibe molayı aldırdı(13-16). Son bölüme 5 sayı geride giren Ekibimiz, sayılar bulsa da skor avantajını ele almayı başaramayınca seti 20-25 kaybetti.

İkinci sete Wouter Ter Maat’ın sayılarıyla başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta, rakibin 4-0’lık serisine engel olamadı ve Sordyl molayı aldı(4-8). Mola dönüşünde Emre Batur’un etkili servisleriyle farkı bir sayıya indiren Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 11-12 geride girdi. Bu bölüm karşılıklı sayılara sahne olurken; Ekibimiz Ter Maat’ın sayısıyla 17-16 öne geçti. Takımımız, başından sonuna kadar oldukça çekişmeli geçen ikinci seti 22-25 kaybedince maçta 2-0 geriye düştü.

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette teknik molaya 10-12 geride giren taraf Fenerbahçe HDI Sigorta oldu. Fenerbahçe HDI Sigorta, son bölümde de istediği oyunu sergileyemeyince seti 21-25 kaybetti ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Kaynak: Fenerbahce.org