Jose Mourinho, Fenerbahçe’nin yıldızı Vedat Muriqi’nin peşinde!

Bu sezon gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Vedat Muriqi, dünyaca ünlü menajerinin listesine girdi. 

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla parlayan Vedat Muriqi’ye Tottenham’ın yoğun ilgisi devam ediyor. 

Premier Lig ekibi, Kosovalı forveti Gençlerbirliği maçında tribünde izledi. Sezon başından bu yana Kosovalı golcüyü takip eden İngilizler son olarak Gençlerbirliği maçını da Ülker Stadyumu’nda izledi. 25 yaşındaki futbolcunun şu anda devre arasında ayrılması söz konusu değil.

Birçok Avrupa kulübü Muriqi’yi yakından takip etse de bunların arasında en ciddi olanı ve sürekli Muriqi ile ilgilenen kulübün Tottenham olduğu bildirildi. 

HERKES FARKINDA

Hem Vedat Muriqi hem de Fenerbahçe, İngilizlerin transfer isteğinin farkında. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun listesinde yer alan golcü yıldız için sarı-lacivertli kulübün önemli bir bonservis bedeli kazanabileceği biliniyor. 

Muriqi’nin olası ayrılığında ciddi bir gelir elde edilecek olunsa da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi hedefi de düşünülüyor. Kosovalı yıldızın gelecek sezon da kalıp Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesinin daha doğru olduğu fikri hakim. 

Bu sayede hem sarı-lacivertliler yeni bir golcü aramaktan kurtulacak hem de Vedat Muriqi’yi daha da yüksek bir miktara satma imkanı artacak. Bu konuyla alakalı da sarı-lacivertli yetkililer, Vedat Muriqi ile görüşme yaptı ve gelecek sezon da takımda kalmasının daha doğru olduğunu ifade etti.

20 MİLYON EURO VE ÜSTÜ

Kosovalı yıldız forvetin bu performansı sürdürmesi durumunda sezon sonu takımda kalması mümkün gözükmüyor. Muriqi için düşünülen olası bonservis rakamlarının 20 milyon euro’nun üzerinde olduğu kaydedildi.

Kaynak: Skorer