Fenerbahçe, Diego Rossi planını değiştirdi

Fenerbahçe, Diego Rossi’yi yükselen performansı sonrası takımda tutmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, sezon başında ABD’nin Los Angeles takımından kiraladığı Diego Rossi ile yayınlanan faaliyet raporunda 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı. Ardından ise oyuncunun kontratının 1 yılının kiralık olduğu kalan 3 yılın ise satın alma opsiyonuna bağlı olduğu belirtilmişti.

“ALALIM, DAHA YÜKSEK FİYATA SATARIZ”

Fenerbahçe’nin sezon sonunda satın alma opsiyonuna sahip olduğunu bildirdiği Rossi’yi son haftalarda yükselen performansı sonrası takımda tutma yönünde karar aldı.

Sarı lacivertli yönetimin adı Brezilya’dan Flamengo ve Corinthians kulüpleri ile de anılıyor. Ayrıca Uruguay Milli Takımı’na da çağrılan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun opsiyonunu kullandıktan sonra Rossi’yi daha yüksek bir rakama satmayı hedefliyor.

“DEMEK Kİ İŞLERİ DOĞRU YAPIYORUM”

Fenerbahçe’nin son oynadığı Alanyaspor maçında bir gol, bir asistle oynadı. Yıldız oyuncu sezon genelinde ise 3 gol atıp, 6 asit yaptı. Diego Rossi, son haftalardaki çıkışı ile ilk 11’deki yerini de sağlamlaştırmış durumda.

Öte yandan transferine dair açıklamalar da yapan Uruguaylı Rossi, Flamengo’nun kendisine ilgisiyle ilgili; “Beni Flamengo’dan kimse aramadı, resmi bir telefon almadım. Haberleri basından gördüm.

Ne zaman büyük kulüplerden beni isteseler bu beni mutlu eder. İşleri doğru yapıyorum demektir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Takvim