Fenerbahçe’nin Arda Güler planı

Fenerbahçe’nin sahasında Hatayspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada genç yıldız adayı Arda Güler dikkatleri üzerine çekti.

Sadece Fenerbahçeliler değil, tüm Türkiye 16 yaşındaki Arda Güler’in performansını konuşuyor. Arda Güler, 2019’da Gençlerbirliği’nden Fenerbahçe’ye 200 bin TL’ye alındı. Arda Güler, sarı lacivertli kulüp tarafından Fenerbahçe Koleji’nde okutuluyor. Genç oyuncunun ehliyet için yaşı tutmadığından dolayı kendisine özel şoför tahsis edildi. Arda Güler okuldan eve, evden idman bu şekilde gidiyor.

İLK 11’E YERLEŞTİ

Arda Gülerin 2023 haziranında kontratı bitiyor. Ayrıca Fenerbahçe, Arda Güler ile yeni sözleşme yapacak. Genç yıldız Arda Güler, bundan sonraki maçlarda ilk 11’in değişmez ismi olacak. Gelecek sezonki takım, şimdiden takımın 2. penaltıcısı olan Arda Güler etrafında şekillenecek.

Başkan Ali Koç, Hatayspor maçındaki harika bir performans gösteren Arda Güler’i karşılaşmanın ardından telefonla arayarak tebrik etti. Ayrıca performansının artarak devam etmesini istedi.

MAÇ SABAHI ÖĞRENDİM

Maç sonrası açıklama yapan genç Arda, “Fenerbahçe’de Roberto Carlos, Alex gibi çok önemli futbolcular oynadı, şu anda Mesut Özil gibi bir yıldız oynuyor. İlk 11 oynayacağımı maç sabahı öğrendim. Aileme söylemedim sürpriz olsun diye, maçın başlamasına kısa bir süre kala söyledim. Onlar da çok heyecanlandı. Penaltından önce de taraftarlarımızın ismimi bağırması beni çok mutlu etti; ama bizim ilk penaltıcımız Serdar Dursun abiydi, ikincisi de bendim. Taktiğe sadık kaldık” diye konuştu.

Kaynak: Takvim